Your search results

Barefoot You amplia la seva capacitat amb el lloguer d’una nau industrial a Terrassa

L’empresa Barefoot You, un destacat e-commerce multimarca especialitzat en calçat respectuós, ha confiat en Masachs per expandir la seva capacitat d’emmagatzematge.

El calçat respectuós o barefoot, també conegut com a calçat minimalista, està dissenyat per imitar la sensació de caminar descalç, promovent una petjada natural i saludable. Aquestes sabates solen ser flexibles, amb soles primes que permeten sentir el terreny, i ofereixen una forma àmplia que dóna espai als dits per moure’s lliurement. L’objectiu és millorar la postura, l’equilibri i la força muscular dels peus, afavorint una connexió més directa amb el terra.

En els darrers anys, el calçat barefoot ha experimentat un auge considerable al nostre país, impulsat per una creixent consciència sobre els beneficis de caminar de manera més natural i saludable. N’és un exemple que s’han convertit en les sabatilles favorites de la Reina Letizia.

Amb botigues físiques tant a Barcelona com a Madrid, Barefoot You comercialitza marques reconegudes com Vivobarefoot, Groundies, Xero, Ohne Project, Barebarics o Belenka. Recentment, han decidit llogar una nau industrial situada al polígon de Can Parellada, a Terrassa, per optimitzar la gestió del seu estoc i impulsar-ne el creixement.

Una nau ideal per a les necessitats logístiques de Barefoot You

La nau de 539 m², amb oficines de 80 m² i una alçada de 7,2 metres, és ideal per a l’emmagatzematge de productes perquè ofereix una gran capacitat d’espai, permetent una organització vertical eficient gràcies a l’altura, i proporciona àrees per a la gestió administrativa, optimitzant així les operacions logístiques de Barefoot You.

A més, la seva ubicació al polígon de Can Parellada, a Terrassa, és estratègica per a les necessitats logístiques de Barefoot You, ja que ofereix una connexió excel·lent amb les principals vies de comunicació, com l’autopista C-58 i la B-40, que enllacen ràpidament amb Barcelona i altres àrees metropolitanes. Aquesta proximitat a les xarxes viàries facilita tant la distribució del seu stock a les botigues físiques com l’enviament eficient de comandes online a clients de tot el territori. Aquesta ubicació també redueix els costos i temps de transport, afavorint una gestió logística més àgil i rendible.

L’interès creixent per llogar naus industrials a polígons estratègics com el de Can Parellada a Terrassa reflecteix una tendència ascendent en el mercat logístic, on empreses de comerç electrònic i altres sectors busquen optimitzar les seves operacions.

Expansión en lloc de reestructuració

Aquest moviment no respon a una reestructuració de Barefoot You, sinó a una estratègia dexpansió. Fins ara, l’empresa guardava el seu estoc a les botigues de Barcelona i Madrid, però gràcies a aquest nou magatzem a Terrassa, podran ampliar la capacitat d’emmagatzematge i optimitzar els processos logístics, cosa que esperen que els permeti augmentar les vendes i creixement a mitjà termini.

Una operació fluida gràcies a l’experiència de Masachs

El procés de negociació va durar aproximadament dos mesos i mig, durant els quals l’equip de Masachs va oferir assessorament complet per trobar l’espai ideal que s’adaptés a les necessitats específiques de Barefoot You. Segons el client, la recomanació d’una persona que ja havia treballat amb la immobiliària i el seu ampli catàleg de naus van ser factors claus en la decisió.

Un client satisfet i amb ganes de repetir

És la primera vegada que Barefoot You col·labora amb Masachs, i l’empresa ja ha deixat clar que no serà l’última. El client destaca el compromís i la serietat de l’equip de Masachs: “Ens han ajudat a trobar una nau perfecta per al nostre negoci e-commerce, i el tracte des del primer dia ha estat excel·lent. Sens dubte, comptaríem amb ells de nou.”

Pere Masachs
Socio director de Masachs Industrial

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Ofereix el teu immoble

Compare Listings